i

Te koop bouwgrond te Breda:


Gegevens:

Land:

Nederland

Provincie/plaats/straat:

Houtakkerstraat 19 4731 BT Breda Noord-Brabant

Oppervlakte:

3.370 m2

Bouw:

vrijstaande woning

Vraagprijs:

698.000,-

   
   

Omschrijving:

Vrije bouwkavel, 3370 m2, van particulier te koop. Bouw eindelijk uw droomhuis op een top locatie!
Het perceel is 36 meter breed en zo\'n 90 meter diep en ligt aan de rand van het Mastbos. Er zijn nauwelijks bouwvoorschriften.

Het kavel is zeer landelijk gelegen en toch ligt het centrum van Breda slechts op 4 kilometer en het gezellige Ginneken op zo\'n 2,5 kilometer afstand. De situering ten opzichte van de uitvalswegen (A16 en A27) is uitstekend.

Er is al een bouwvergunning verkregen voor een villa van zo\'n 1100 m3, dus u zou direct kunnen beginnen met de bouw. De tekeningen en berekeningen zijn beschikbaar. Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp laten maken. De bouwvoorschriften zijn, zoals gezegd, nauwelijks beperkend. Een landhuis van 2200 m3 behoort tot de mogelijkheden. Het uitoefenen van een beroep aan huis is toegestaan.

Het perceel is onderdeel van een klein plan van 5 zeer royale percelen, waarop, door de individuele bouw, een grote verscheidenheid aan luxe huizen is ontstaan.

Kortom: wij bieden een bouwperceel te koop aan dat door zijn ligging en maatvoering zonder overdrijving uniek te noemen is.

Geïnteresseerd? Vraag de e-brochure aan, via http://vrijebouwkavelbreda.nl/ , ook voor meer informatie.


Foto's:


Voor meer informatie neem contact op met: mail

Terug naar lijst

[ Home] [ Disclaimer/privacy statement ] [ contact ] [ Prijzen ] [ makelaars/projectontwikkelaars ]