i

Te koop bouwgrond te Maarssen:


Gegevens:

Land:

Nederland

Provincie/plaats/straat:

Utrecht, Tuinbouwweg 33 te Maarssen

Oppervlakte:

2-150 m2

Bouw:

bouwgrond voor woonhuis

Vraagprijs:

€ 895.000,-

   
   

Omschrijving:

Hierbij slechts één van de vele mogelijkheden die deze bijna vierkante kavel van 2.150 m2 kan bieden. Gelegen aan de rand van Maarssen met vrijheid, natuur, privacy en toch centraal gelegen ten opzichte van de grote steden. Dit in het kort de omschrijving voor een markante woon- en werkplek in Maarssen.
Op het perceel is er de mogelijkheid om de bestaande vrijstaande woning te vervangen voor een woning met een inhoud van 600 m3, een goothoogte van max. 4.5 m1 en een nokhoogte van max. 9 m1. Te bouwen in een bouwvlak van circa 170 m2. Uiteraard is een kelder hier nog niet in mee genomen.
Het bestaande bijgebouw (loods) mag ook worden vervangen voor een bijgebouw met een oppervlakte van circa 280 m2, een goothoogte van max. 6 m1 en een nokhoogte van max. 10 m1. Te bouwen in een bouwvlak van circa 280 m2. Uiteraard is een kelder hier nog niet in mee genomen. Het bestemmingsplan bied de gelegenheid hier een houtverwerkend- en aannemingbedrijf in te vestigen. Natuurlijk is het van geen enkel bezwaar als er geen bedrijfsactiviteiten uit geoefend worden.
Op het perceel bevindt zich ook een houten chalet van circa 40 m2 wat thans dienst doet als gastenverblijf. Chalet is in 2004 met vergunning gebouwd.
De bestaande woning is uit 1965 en in 2000 geheel gerenoveerd waar nog prettig in te wonen valt.
Een kavel met schitterend uitzicht en gelegen naast de "kleine plas" van Maarssen. Voor meer informatie over het plan van de woning kunt u contact opnemen met de makelaar.


Foto's:

geen foto

Voor meer informatie neem contact op met: mail

Terug naar lijst

[ Home] [ Disclaimer/privacy statement ] [ contact ] [ Prijzen ] [ makelaars/projectontwikkelaars ]