i

Te koop bouwgrond te Tilburg:


Gegevens:

Land:

Nederland

Provincie/plaats/straat:

Tilburg Koolhoven, Vurenstraat
Noord-Brabant

Oppervlakte:

380 tot 660 m2

Bouw:

woningen

Vraagprijs:

vanaf € 178.500,- vrij op naam

   
   

Omschrijving:


20 kavels te koop in Koolhoven Tilburg

In Tilburg in de woonwijk Koolhoven zijn 20 vrije kavels te koop in de Vurenstraat. De kavels variëren in grootte van 380 m2 tot 660 m2. Prijzen vanaf €189.500,-- vrij op naam.
Link: www.eigenhof.info

In Koolhoven West zijn de laatste 20 vrije bouwkavels nu in verkoop. Bouwkavels in Tilburg van 380 tot 660 m2. Dit is een unieke kans voor wie zijn eigen woning wil realiseren op een fraaie plek in Tilburg, waar de kwaliteit van de omgeving al in volle omvang aanwezig is met fraai aangelegde straten en voorzieningen als een basisschool en een gezondheidscentrum.

Koolhoven ligt ten zuiden van woonwijk De Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en landgoederenzone, midden in het rustieke stroomgebied van De Donge. Koolhoven voldoet in alle opzichten aan de hoge wooneisen die passen bij deze tijd: ruim, comfortabel, toekomstgericht en flexibel. De kavels zijn gelegen in de Vurenstraat van het plandeel Koolhoven West, dat zich kenmerkt door de markante architectuur uit de jaren 1930. De wijk kent een groene sfeer en is ruim opgezet met brede lanen in een open relatie met de omringende landerijen en bossen.


Foto's:


Voor meer informatie neem contact op met: mail

Terug naar lijst

[ Home] [ Disclaimer/privacy statement ] [ contact ] [ Prijzen ] [ makelaars/projectontwikkelaars ]